Контакт слика
Адреса:
Контакт форма за техничка поддршка во врска со внесување на рецепти,фотографии,форумот и слични технички прашања. За нарачки и прашања за тортите/колачите, Ве молиме контактирајте го директно слаткарот (сопственикот на фотографијата), преку неговиот/нејзиниот профил. Под секоја фотографија е наведен сопственикот заедно со линковско поврзување до неговиот/нејзиниот профил.
Мобилен:
+389 72 208 792
http://www.tortijada.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.