Вашите производи на Tortijada.mk

Tortijada.mk Ви нуди уникатно и некласично претствување на Вашите поизводи и услуги на кој било дел на порталот. Потребно е само да изберете позиција, на почетна страна, во рецептите или во галериите со фотографии, и да ни пишете за изборот на позицијата за да Ви испратиме понуда со соодветните димензии за банерот.

Покрај класичен банер, Ви нудиме и претставување како препорака на производот/услугата во делот за рецептите и галериите, претставување во вид на видео или PR текст доставен на сите наши членови преку електронскиот весник и фан страните на Tortijada.mk на социјалните мрежи.

За повеќе информации и персонализирана понуда контактирајте нè преку е-маил, телефон или формата за контакт.

Ви благодариме на интересот за соработка со нас.

Tortijada.mk